Hyvämaa Oy on nokialainen perheyritys kolmannessa polvessa. Myymme voiteluaineita, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, korjaamotarvikkeita ja –laitteita. Meiltä saa myös suodattimet ja ympäristötuotteet öljyvahinkojen varalle. Asiakkaitamme ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat ja yksityiset kuluttajat. 

Raskaan kaluston korjaamomme korjaa ja huoltaa autot ja työkoneet sekä myy varaosia ja akkuja.

Olavi ja Hannu Hyvämaa, isä ja poika, aloittivat yrityksen toiminnan vuonna 1968 Shell-huoltoasemalla polttoaineen myynnillä ja polttoöljyn kuljetuksen säiliöautoilla. Tuolloin alkoi myös korjaamopalvelut. 90-luvulla korjaamotoiminta siirtyi Shell-huoltoaseman lisäksi myös Kankaantaan teollisuusalueelle ja voiteluainevarasto alkoi rakentumaan.

Vuosituhannen vaihteessa huoltoasematoiminta myytiin ja säiliöautoista luovuttiin. Kaikki yrityksen toiminnot siirtyivät teollisuusalueelle Nokian Kankaantaakse, missä nykyisin meillä on raskaan kaluston korjaamo ja öljymyynnin varasto sekä noutomyymälä. Yritystä johtaa Hannun poika Ossi Hyvämaa.

Meillä on kymmenkunta osaavaa työntekijää sekä usein harjoittelijoita hankkimassa työkokemusta, muutamia heistä on taloon jäänytkin.  

Työllämme pyrimme palvelemaan asiakkaamme niin, että asiakas haluaa meille palata. Tekninen osaamisemme on erinomaista ja meillä on voiteluainetoimittajien taustatuki. Arvostamme nopeaa toimitusta ja mutkatonta asiointia.