Absol on kalkista ja hiekkakivestä valmistettu ympäristötuote, joka imee nopeasti ja tehokkaasti öljyjä, öljyemulsioita, rasvoja, maaleja, happoja ja tiettyjä asfalttiliuottimia. Imee myös vettä.

ADR-Akut vastaa ADR-kuljetuksille asetettuja vaatimuksia. Kapasiteetti n. 25 litraa.

Kätevä hätävarustus pienten kemikaalimäärien imeyttämiseen.

Tukeva ja helppokäyttöinen valuma-allas IBC- säiliöille, siirrettävissä haarukka trukilla.

Absol on kalkista ja hiekkakivestä valmistettu ympäristötuote, joka imee nopeasti ja tehokkaasti öljyjä, öljyemulsioita, rasvoja, maaleja, happoja ja tiettyjä asfalttiliuottimia.

Imeytyssarja työkoneisiin, huoltoajoneuvoihin ja teollisuuteen. Vettähylkivä materiaali. Helposti avattava tarranauhakiinnitys.

Microsorb SMS -materiaali tässä muodossa itse kehittelemämme.

Keskikokoinen imeytyssarja työkoneisiin ja metsätöiden huoltoajoneuvoihin. Voidaan pitää mukana tai säilyttää koneiden ja säiliöiden lähellä. Laukku on valmistettu vettähylkivästä materiaalista. Helposti avattava tarranauhakiinnitys. Kapasiteetti n. 32 litraa.

OilStop Super on markkinoiden huipputuote öljynimeyttäjänä.

Maton molempien puolien pinnalla on kestävä erikoiskangas.

Valmistettu huippulaadukkaista polypropeenimikrokuiduista.

Erittäin lujatekoinen valmiuslaatikko. Kokonaisimukyky 175 litraa.

Erittäin lujatekoinen valmiuslaatikko, jossa 3 vankkaa saranaa kannessa. Malli O on ainoastaan Oil Only -tuotteille ja malli U ainoastaan yleis-/kem.tuotteille. Kokonaisimukyky 215 litraa.

4 vahvarakenteista kääntyvää pyörää, joista 2 lukittavissa. Lukittava kansi. Kaksi reilua syvennystä trukinhaarukkaa varten, joten laatikon voi siirtää turvallisesti trukin avulla. Lujatekoiset, ruostumattomat saranat. Valmiuslaatikkoa 295 on kahta eri mallia: Oil Only ja Universal. Kokonaisimukyky 295 litraa.

Erittäin lujatekoinen valmiuslaatikko. 2 kääntyvää pyörää, jotka lukittavissa. Kokonaisimukyky 420 litraa. Ruostumattomat saranat.

4- tynnyrin suoja-allas