Uudemman sukupolven yleisöljy, valmistettu huippulaadukkaista uudentyyppisistä perusöljyistä, suunniteltu traktoreiden, maatalouskoneiden ja muiden samantyyppisten laitteiden yleisvoiteluun. Ympärivuotiseen käyttöön.

Erittäin suorituskykyinen moniasteöljy, joka on suunniteltu ympärivuotiseksi maataloustraktorien ja leikkuupuimurien eri järjestelmien yleisöljyksi.

Synteettisistä perusöljyistä valmistettu voiteluaine. Suunniteltu erityisesti puutarhan- ja metsänhoidossa sekä maanviljelyssä käytettäville nopeakäyntisille kaksitahtimoottoreille sekä lyijyllisen että lyijyttömän bensiinin kanssa.

Valikoiduista mineraaliperusöljyistä valmistettu voiteluaine puutarhan- ja metsänhoidon sekä maatalouden laitteiden kaksitahtisille bensiinimoottoreille.

Valikoiduista synteettisen teknologian perusöljyistä valmistettu voiteluaine nelitahtibensiinimoottoreihin, joita käytetään ammatti- tai harrastetoimisessa viljelyssä ja puutarhanhoidossa.

Traktoreiden ja maatalouskoneiden vanhempien diesel-moottorien (vapaasti hengittävät tai turboahdetut) voiteluun tarkoitettu moniasteöljy.

Huipputehokas moniasteöljy, joka on erityisesti suunniteltu vapaasti hengittäville ja turboahdetuille uuden sukupolven traktorien ja maatalouskoneiden dieselmoottoreille.

Huipputehokas polttoainetaloudellinen voiteluaine traktoreiden ja maatalouskoneiden moottoreille.

Erittäin suorituskykyinen puolisynteettinen moniasteöljy, tarkoitettu erityisesti uusimpien tai vanhempien traktoreiden ja maatalouskoneiden dieselmoottoreiden voiteluun.

Huipputehokas synteettiselle teknologialle perustuva, polttoainetta säästävä voiteluaine traktoreiden ja maatalouskoneiden moottoreille.

Low SAPS -teknologian voiteluaine, suunniteltu erityisesti maatalouskoneiden moottoreille, joko dieselhiukkassuodattimella tai ilman.