ELF MOTO2 OFF ROAD on moottoriöljy, jota suositellaan erityisesti erilaisiin kaksitahtimoottoripyöriin, kansainvälisten API TC-, JASO FD- ja ISO L-EGD -standardien mukaisesti.

ELF MOTO2 TECH on moottoriöljy, jota suositellaan erityisesti erilaisiin huipputehokkaisiin kaksitahtimoottoreihin kansainvälisten API TC-, JASO FD- ja ISO L-EGD -standardien mukaisesti.

ELF MOTO4 CRUISE 20W-50 on moottoriöljy, jota suositellaan erityisesti erilaisiin nelitahtimoottoripyöriin, kansainvälisten API SH ja JASO MA2 -standardien mukaisesti.

Ilmansuodatinöljy moottorin vaahtomuovi-ilmansuodatinta varten. Sopii erityisesti motocross-, enduro- ja trial-pyörissä käytettävän vaahtomuovisen ilmansuodattimen öljyämiseen.

Sopii erityisesti jarrujärjestelmille, joita käytetään erittäin vaativissa olosuhteissa, ja erityisesti levyjarrullisille moottoripyörille kilpailukäyttöön.

Erittäin suorituskykyinen rasva moottoripyörän ketjuille. Suunniteltu erityisesti voimansiirtoketjujen voiteluun (kaikentyyppiset moottoripyörät).

Erittäin suorituskykyinen synteettinen iskunvaimenninöljy. Suunniteltu erityisesti moottoripyörien erityyppisiin teleskooppihaarukoihin ja hydraulisiin iskunvaimentimiin.

2-tahtisen moottoripyörän vaihteistoöljy. Suositellaan erityisesti ankariin olosuhteisiin vuodenajasta ja ajo-olosuhteista riippumatta.

ELF MOTO4 ROAD 10W-40 on moottoriöljy, jota suositellaan erityisesti erilaisiin nelitahtimoottoripyöriin, kansainvälisten API SJ- ja JASO MA2 -standardien mukaisesti.

ELF MOTO4 TECH 10W-50 on moottoriöljy, jota suositellaan erityisesti erilaisiin huipputehokkaisiin nelitahtimoottoripyöriin, kansainvälisten API SL- ja JASO MA2 -standardien mukaisesti.